HiFi & Professional Audio Forum  

BELEF 06 - traze se saradnici

backup sajta: hificafe.audiohard.com
Forum rules
backup sajta: hificafe.audiohard.com
Post Reply

Topic author
sdanicic
Audio Expert
Audio Expert
Posts: 2474
Joined: 16 Mar 2006, 13:46
Location: Beograd

BELEF 06 - traze se saradnici

Post by sdanicic » 08 Jun 2006, 13:28

Zdravo,

evo kao sto sam i ocekivao, a na osnovu nase sjajne saradnje u toku proslogodisnjeg BELEFA, i ove godine je stigao poziv za akreditacije i saradnju na nivou medijskog sponzora.

Pa hajde da vidimo ko bi da se prijavi da uziva u Belefu ali i da radi - tj. ide na press konferencije, radi intervjue, slika, pise izvestaje, ...?

Ako licno niste zainteresovani a imate mozda svoje drugare-volontere (koji imaju vremena i ambicija) prijavite njih pa da trazimo za one najozbiljnije i akreditacije.

Ovo je sva naravno na dobrovoljnoj bazi, kao jedina nagrada je da cete imati prilike da ulazite na sve manifestacije i dogadjaje za dz, da upoznate neke nove i interesantne ljude i da vidite kao recimo jedna ovakva manfiestacija funkcionise iznutra.

Pored toga sto ja na volonterskoj bazi, ipak se od svakog akreditovanog ocekuje odredjeni nivo ozbiljnosti u pristupu i radu, kao i poynavanju materije, da ne kayem novinarskog zanata.

Ako se nadje ekipa koja bi bila zainteresovana za ovo, bice otvorena posban sekcija na sajtu vezana za BELEF i kao takva bi trebala da ima i svog webmsatera, tako da nam i takvi ljudi trebaju.

Pozdrav,
Sasa

Post Reply