HiFi & Professional Audio Forum  

Za lokal Jugoeksporta 15 mil. evra

Ostale teme ili sve drugo
Post Reply
User avatar

Topic author
sn
Forum Admin
Forum Admin
Posts: 2350
Joined: 15 Sep 2006, 04:09
Location: Belgrade
Contact:

Za lokal Jugoeksporta 15 mil. evra

Post by sn » 02 Dec 2007, 16:11

Beograd - Poslovni prostor "Jugoeksporta" u Knez Mihailovoj sa početnih 271 milion dinara dostigao je cenu od 1,27 milijardi dinara, ili preko 15 miliona evra.

Ovu lokaciju kupila je firma Radiks (Radix), u ime lanca parfimerija Jasmin. U Agenciji za privatizaciju na licitaciji su prodati i drugi objekti kompanije "Jugoeksport" (Yugoexport Sistem) u stečaju za ukupno 1,4 milijarde dinara, za koje je ukupna početna cena bila 333,56 miliona dinara.

Vlasnik "Radiksa" Radivoje Dražević najavio je da će se u tom objektu, koji će biti luksuzno opremljen, prodavati roba namenjena ženama. „Cena jeste visoka, ali mislimo da tu napravimo radnju mešovite robe - biće parfimerija i biće ženski veš i, jednom rečju, sve za žene. Mislimo da tu radnju lepo sredimo i da dobro izgleda i da bude ukras Knez Mihailove. Eto, to nam je cilj“.

Za kupovinu tog "Jugoeksportovog" objekta nadmetalo se 13 zainteresovanih kupaca, a "Radiksu" je najveći konkurent bio "Veterinarski zavod" iz Zemuna, čiji je vlasnik, kao i konfekcije "Zekstra", Dragan Đurić. U akuciji su učestvovali i "Fešn", Lili drogerije i AIK banka iz Niša.

Nadajmo sa da ce i Radix Audio (koji je deo kompanije Radix) imati neku korist od ovoga, kao i njihovi kupci audio tehnike.

User avatar

DejanM
Audio Expert
Audio Expert
Posts: 4686
Joined: 18 Aug 2005, 13:14

Post by DejanM » 02 Dec 2007, 18:24

15 miliona ili 40.000 eura po kvadratu !!! :shock: Svetski a nase ....

Sudeci po gazdinoj najavi, ne verujem da ce HiFi imati neke veze sa tom radnjom - osim mozda da ce svirati u pozadini neki mali Dali sa mozda CA neku sexy ambijentalnu muziku, da bi sponzoruse mogle lakse da se skoncentrisu na haltere, bruseve, .... :roll:

Post Reply